LUE NÄMÄ OHJEET HYVIN ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

Ennen ilmoittutumista tutki, että pääset osallistumaan aloitusluentoon ma 2.10. sekä varuskuntaviikonlopulle pe 27.- su 29.10. Ennen paikan vahvistamista, tutki myös, että pystyt osallistumaan muihin etukäteisluentoihin. Luentojen ajat löydät Luennot -sivulta arviolta su 24.9.

Ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 10.9. ja päättyy sunnuntaina 17.9. oppilaiden ja apukouluttajien osalta.

Kurssille hyväksymisestä ilmoitetaan sähköpostilla sunnuntaina 24.9. ja paikka tulee varmistaa keskiviikkoon 27.9. mennessä ilmoituksessa olevalla tavalla. Vain näin olet kurssilla mukana. Näin ollen tarkkaile antamaasi sähköpostiosoitetta tuolloin 27.9.

Jos kurssille on ilmoittautunut enemmän osallistujia kuin sille mahtuu, käytetään valintaperusteita seuraavassa järjestyksessä: koulukohtaista kiintiötä, vuosiluokkaa, sitä onko pyrkinyt kurssille aikaisemmin ja arpaa. Loput ilmoittautuneista jäävät jonoon. Peruuttaneiden tilalle otetaan ilmoittautuneita jonosta.

Täytä ilmoittautumislomake huolella, puutteellinen lomake tai tietojen kertomatta jättäminen saattavat aiheuttaa kurssilta hylkäämisen. Lue kenttien ohjeet hyvin. Kirjoita tiedot oikeaoppisesti kuten, että ensimmäinen kirjan on isolla ja muut pienellä nimissä ja osoitteissa. Samoin puhelinnumero muodossa 040123456, ei siis +358 tai sulkuja tai välejä. Ja syntymäaika muodossa pp.kk.vvvvv, kuten 06.02.2005. Ole erityisen tarkka sähköpostiosoitteen oikeellisuudesta, sillä jos se on väärin, emme pysty laittamaan sinulle viestejä. Tämä ei ole nopeuskilpailu, vaan vaatii huolellisuutta.

Oppilaat ilmoittautuvat valisemalla kohdan ”Oppilaat” ja vastaavat sen jälkeen tarkasti lomakeella oleviin kysymyksiin.

Apukouluttajat (aikaisemmin kurssilla olleet, ei varusmiespavelusta suorittaneet) ilmoittautuvat valitsemalla kohdan ”Apukouluttajat” ja vastaavat sen jälkeen tarkasti lomakeella oleviin kysymyksiin.

Kouluttajat (varusmiespalveluksen käyneet) ilmoittautuvat valitsemalla kohdan ”Kouluttajat” ja vastaavat sen jälkeen tarkasti lomakeella oleviin kysymyksiin.

Ilmoittautumislomakkeet

Oppilaat

Apukouluttajat

Kouluttajat