LUE NÄMÄ OHJEET HYVIN ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

Ennen ilmoittutumista tutki, että pääset osallistumaan aloitusluentoon ma 8.4. sekä varuskuntaviikonlopulle pe 26.- su 28.04. Ennen paikan vahvistamista, tutki myös, että pystyt osallistumaan muihin etukäteisluentoihin. Luentojen ajat löydät Luennot -sivulta arviolta pe 22.3.

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 1.3. klo 10.00 ja päättyy perjantaina 22.3. klo 23.59 oppilaiden ja apukouluttajien osalta.

Kurssille hyväksymisestä ilmoitetaan sähköpostilla maanantaina 25.3. ja paikka tulee varmistaa torstaihin 28.3. mennessä ilmoituksessa olevalla tavalla. Vain näin olet kurssilla mukana. Näin ollen tarkkaile antamaasi sähköpostiosoitetta tuolloin 25.3..

Jos kurssille on ilmoittautunut enemmän osallistujia kuin sille mahtuu, käytetään valintaperusteita seuraavassa järjestyksessä: koulukohtaista kiintiötä, vuosiluokkaa, sitä onko pyrkinyt kurssille aikaisemmin ja arpaa.

Loput ilmoittautuneista jäävät jonoon. Peruuttaneiden tilalle otetaan ilmoittautuneita jonosta.

Ilmoittautumisohje

Täytä ilmoittautumislomake huolella, puutteellinen lomake tai tietojen kertomatta jättäminen saattavat aiheuttaa kurssilta hylkäämisen.

  • Kirjoita tiedot oikeaoppisesti kuten, että ensimmäinen kirjan on isolla ja muut pienellä nimissä ja osoitteissa.
  • Puhelinnumero muodossa 040123456, ei siis +358 tai sulkuja tai välejä.
  • Syntymäaika muodossa pp.kk.vvvvv, kuten 06.02.2005.
  • Ole erityisen tarkka sähköpostiosoitteen oikeellisuudesta, sillä jos se on väärin, emme pysty laittamaan sinulle viestejä.
  • Tämä ei ole nopeuskilpailu, vaan vaatii huolellisuutta.

Ilmoittautumislomakkeet

Oppilaat ilmoittautuvat valisemalla kohdan ”Oppilaat” ja vastaavat sen jälkeen tarkasti lomakeella oleviin kysymyksiin.

Apukouluttajat (aikaisemmin kurssilla olleet, ei varusmiespavelusta suorittaneet) ilmoittautuvat valitsemalla kohdan ”Apukouluttajat”

Kouluttajat, Johto / tukihenkilöstö (varusmiespalveluksen käyneet) ilmoittautuvat valitsemalla kohdan ”Kouluttajat, Johto ja Tuki”