SYKSYN 2020 TURVAKURSSI ON PERUTTU KORONAN VUOKSI, TOIVOTTAVASTI KEVÄÄLLÄ NÄHDÄÄN!

LUE NÄMÄ OHJEET HYVIN ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

Ennen ilmoittutumista tutki, että pääset osallistumaan sekä etukäteisluennoille että varuskuntaviikonlopulle. Luentojen ajat löydät osastosi sivuilta.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 27.3. oppilaiden ja apukouluttajien osalta.

Kurssille hyväksymisestä ilmoitetaan sähköpostilla viikon 14 aikana ja paikka tulee aina varmistaa ilmoituksessa olevalla tavalla. Vain näin olet kurssilla mukana. Näin ollen tarkkaile antamaasi sähköpostiosoitetta päivittäin tuolla viikolla. Tämän jälkeen paikka pitää vahvistaa.

Jos kurssille on ilmoittautunut enemmän osallistujia kuin sille mahtuu, käytetään valintaperusteita seuraavassa järjestyksessä: koulukohtaista kiintiötä, vuosiluokkaa, sitä onko pyrkinyt ennen ja arpaa. Loput ilmoittautuneista jäävät jonoon. Peruuttaneiden tilalle otetaan ilmoittautuneita jonosta.

Täytä ilmoittautumislomake huolella, puutteellinen lomake tai tietojen kertomatta jättäminen saattavat aiheuttaa kurssilta hylkäämisen. Lue kenttien ohjeet hyvin. Kirjoita tiedot oikeaoppisesti kuten, että ensimmäinen kirjan on isolla ja muut pienellä nimissä ja osoitteissa. Samoin puhelinnumero muodossa 040123456, ei siis +358 tai sulkuja tai välejä. Ja syntymäaika muodossa pp.kk.vvvvv, kuten 06.02.2002.

Oppilaat ilmoittautuvat valisemalla kohdan ”Oppilaat” ja vastaavat sen jälkeen tarkasti lomakeella oleviin kysymyksiin.

Apukouluttajat (aikaisemmin kurssilla olleet, ei varusmiespavelusta suorittaneet) ilmoittautuvat valitsemalla kohdan ”Apukouluttajat” ja vastaavat sen jälkeen tarkasti lomakeella oleviin kysymyksiin.

Kouluttajat (varusmiespalveluksen käyneet) ilmoittautuvat valitsemalla kohdan ”Kouluttajat” ja vastaavat sen jälkeen tarkasti lomakeella oleviin kysymyksiin.

Ilmoittautumislomakkeet

Oppilaat

Apukouluttajat

Kouluttajat